Här fanns:
1. Traditionella semlor med mandelmassa och grädde.
2. Whiskeysemlor (mandelmassan smaksatt med whisky, grädden smaksatt med pulverkaffe.
3. Äppelsemlor (mandelmassan blandad med äppelmos och grädden smaksatt med kanel)
4. Svartvinbärssemlor (både mandelmassan och grädden smaksatt med svartvinbärsgelé.
Sen fanns det också ett litet semlebak på bordet, men det var bara till lyst.
Störst succé gjorde nog svartvinbärssemlorna. Whiskeysemlorna var favoriter i förhandstippningen, men föll nog på grund av den alltför starka kaffesmaken i grädden.
Så kan det gå.
Que maravillosa mesa de preparacion, me encantan esos mini pastelitos.
SvaraRaderabesitos ascension
Spännande smaksättningar där...de ser iallafall verkligen goda ut allihop!
SvaraRaderaJag skulle gärna se en närbild på semlebordet i miniatyr och att du berättar hur du gjort det! (kanske på forumet?)
Lena!
Gracias Ascension!
SvaraRaderaLena, jag har visat semlebordet modell mini förut här på bloggen: http://kulkort.blogspot.com/2009/02/242.html , hoppas du hittar det. Det var alltså det som vi (bland annat) gjorde på en kurs med Agnes och Pia-Maria i Göteborg. Har tyvärr inte hittat någon bra plats för det ännu.
Känner mig lite mätt på semlor fn får jag erkänna... ;)
They look so delicious! Nam, nam!
SvaraRaderaPreciosos los pastelitos miniatura !!!
SvaraRaderay los grandes también!!!
Hello Birgitta, now I follow your blog.
SvaraRaderaI do not understand your language, and also the translator for the Italian does not work, but I like the images on your blog.
mini cakes on a small table, are fantastic!
I also fell in love with the dish rack, in your other post ...
a kiss from Italy!
Caterina
Missade ju tyvärr svartvinbärs-semlan...men tack så mycket i alla fall...;)
SvaraRaderahej! nu har jag äntligen hittat hem till dig. Semlorna ser smaskiga ut!
SvaraRaderahälsn birgitta